Andere tijden ... ze komen ... nu even terug naar de 'onze'

PiP – Andere tijden … ze komen … nu even terug naar de ‘onze’. Maanden geleden waren er bij De Wereld Draait Door (DWDD) twee poppen, de ene was lady GAGA, ze zat onder de aarde en die andere pop, stelde een man voor met een knaloranje hoofd met twee azuurblauwe ogen. Hanneke Groenteman was erbij en stond er wat ‘eng-ig’ naar te kijken. Heel mooi niemand had een oordeel. Deze poppen zaten ‘gekluisterd’, zij zaten vast aan hele ‘dikke kettingen’. OH, wat was ik blij met deze kunstenaar! Kunstenaars beelden de ‘ESSENTIE’ uit. Te zien in Amsterdam? ‘Trouwens WIJ allen zijn kunstenaars’.

Waarom plaats ik dit ná De Drie Grondstellingen van De Geheime Leer en het stukje van Marieke ‘Bruidskleed’: ‘… heb ik uiteindelijk overgave geleerd aan Uw kosmische wetten’, daar heb je hem, dat beelden die ‘dikke kettingen’ uit!!! 

Denk ook aan: … en de verplichte Pelgrimstocht voor elke Ziel – een vonk van eerstgenoemde – door de Kringloop van Incarnatie (of ‘Noodzakelijkheid’) in overeenstemming met Cyclische en Karmische Wet gedurende het gehele tijdperk.

Hoe moedig in kwetsbaarheid. Hoe onaantastbaar in weerloosheid … dragen zij uit wie zij zijn.

Leven zij, leven zij … met een open kwetsbaar hart   Leven zij, leven zij … en zijn anderen, levend dood.   Marieke

“Dank God dat we nu leven … Het kwaad komt overal op ons af …  En zal ons niet verlaten voordat we … De grootste stap van de Ziel nemen … Die de mens ooit nam.” Uit: Theosofia – A Sleep of Prisoners

< Terug naar artikelen

>Andere tijden ... ze komen ... nu even terug naar de 'onze'